Indhent tre tilbud på elektriker-arbejde

Annonce

Få et godt tilbud fra en elektriker i Hjørring

Her kan du finde en elektriker i Hjørring. Har du ikke tid til at ringe rundt, eller vil du gerne spare penge, kan du også prøve at bestille 3 tilbud på el-arbejde. Så kan du få en idé om prisniveauet, og måske er du heldig at finde en billig elektriker i Hjørring. Det er en service fra 3Byggetilbud, som vi reklamerer for.

Få 3 gratis tilbud fra elektrikere

Find en elektriker i Hjørring

En elektriker kan løse en bred vifte af opgaver, som har med elektricitet at gøre. Det er elektrikere, der varetager opgaver vedrørende el-installationerne hos både private og virksomheder. Det kan være alt fra at skifte en defekt stikkontakt, tjek af el-installationer til at trække kabler til strøm i nye huse.

Moderne byggeri bliver mere og mere avanceret. Tænk blot på, hvor mange muligheder der er i dag for at fjernbetjene de elektriske installationer i dit hus ved hjælp af en smartphone. Du kan fx starte vaskemaskinen, mens du sidder på dit arbejde, eller tænde lyset i dit hus, inden du er kommet hjem.

Elektrikere spiller en vigtig rolle, når et byggeris design og styring af lys, el, it- og alarmsystemer skal skræddersyes og konfigureres til individuelle behov. Det er også elektrikere, der kan installere solceller og solpaneler på dit hus.

Fra elektriker til autoriseret el-installatør

Der er mange el-opgaver, som man kun må udføre, hvis man er autoriseret elinstallatør. Det er en 2-årig overbygningsuddannelse til udannelsen som elektriker. Her lærer man blandt andet om hvor du blandt andet lærer om love og regler, projektering, økonomi og ledelse, så det er en god ballast for elektrikere, som gerne vil starte deres egen virksomhed.

Kravet om autorisation er et spørgsmål om sikkerhed. Al arbejdet med el-tavlen skal fx udføres af en autoriseret elinstallatør.

Du kan se mere om, hvilke elopgaver du selv må løse på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside.

Eltjek udført af autoriseret el-installatør i Hjørring

Det er også en autoriseret el-installatør, der skal stå for at lave et eltjek i forbindelse med boligsalg. Eltjekket er lovpligtigt og underlagt nogle helt faste retningslinjer. Elinstallatøren skal blandt andet kontrollere eltavlen, relæet, sikringerne og stikkontakterne.

Et eltjek hjælper både køber og sælger, fordi køberen får indblik i eventuelle fejl og mangler i boligens elektriske installationer, mens sælgeren kan fraskrive sig ansvaret for skjulte fejl og mangler ved boligens elinstallationer.

Må du selv lave elarbejde?

Visse el-opgaver må du gerne selv udføre. Du må fx gerne selv skifte en stikkontakt, men du må ikke flytte den. Du må også gerne selv trække kabler til gulvvarme, hvis det er væskebaseret gulvvarme. Du må også gerne selv skifte dit køleskab og din radiator ud. Det samme gør sig gældende for emhætte, komfur, ovn, vaskemaskine og tørretumbler, hvis der er en stikprop, og du ikke behøver værktøj for at udføre arbejdet. Vil du selv skifte din opvaskemaskine ud, er der foruden stikprop også krav om, at der er en stophane.

Du kan læse mere på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside om, hvornår du ikke behøver at ringe efter en elektriker.

Få 3 tilbud fra elektrikere i Hjørring

Forkert udført el-arbejde er hvert år skyld i mange husbrande. Netop sikkerhed er den vigtigste årsag til, at du bør hyre en uddannet elektriker til at udføre de opgaver, hvor man skal være elektriker.

Heldigvis er der mange dygtige elektrikere i Hjørring. Du kan endda indhente 3 tilbud fra elektrikere i Hjørring hurtigt og nemt ved at bruge et par minutter på at beskrive din el-opgave. Så vil du i løbet af nogle få hverdage blive kontaktet af 3 forskellige elektrikere i Hjørring. Det er en service fra 3Byggetilbud, som vi reklamerer for.

Få 3 gratis tilbud fra elektrikere